Beschik altijd over alle actuele rentestanden van alle hypotheekproducten die in Nederland worden aangeboden! Gebruik RENTEBOX en u hoeft nooit meer uw rentes bij elkaar te zoeken.
Wat is RENTEBOX?
RENTEBOX bevat alle hypotheekrentes van Nederland en is daarmee de enige volledige hypotheekrentedatabank van Nederland. De samenstelling van deze data is dusdanig flexibel opgezet dat deze op diverse manieren beschikbaar kan worden gesteld. Wij weten zeker dat er altijd een manier bij zit die eenvoudig aan te sluiten is op uw huidige informatievoorziening. Met behulp van RENTEBOX heeft u dus voortaan altijd de juiste rentes op uw website of intranet staan.

Gratis evaluatie
Ge´nteresseerd? Vraag dan een evaluatieperiode aan via het contactformulier op deze website. U kunt dan GRATIS een periode van 30 dagen gebruik maken van RENTEBOX en uzelf overtuigen.

Wij durven te stellen dat RENTEBOX voldoet aan de drie belangrijkste kenmerken voor een hypotheekrenteoverzicht.
Compleet
RENTEBOX bevat werkelijk alle hypotheekproducten van alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Uiteraard zijn ook alle rentesoorten opgenomen met alle voorkomende renteperiodes voor alle bevoorschottingspercentages.

Actueel
Alle rentewijzigingen worden door ons op de voet gevolgd en direct in RENTEBOX doorgevoerd. U beschikt dan ook altijd over de actuele rentes.

Correct
De hypotheekrentes waarmee u en uw organisatie werken moeten simpelweg juist zijn, daar moet u op kunnen vertrouwen. Om die reden is er in RENTEBOX voor gekozen een serie controlemechanismen te ontwikkelen waarmee we die correctheid kunnen garanderen. U krijgt wijzigingen dan ook pas te zien als uit alle controlemaatregelen blijkt dat ze correct doorgevoerd zijn.